Annons
""

Om Allt om vin

Allt om Vin är Sveriges ledande vin- och mattidning. Fackredaktörer är Bengt-Göran Kronstam, Håkan Larsson och Mikael Mölstad, tre av Sveriges mest kända vinskribenter. Till sin hjälp har de landets skickligaste och mest erfarna vinjournalister. Här får du massor av läckra recept med vinförslag, spännande reportage och erbjudanden.

Varje år testar vi uppåt 10 000 viner. De godaste hittar du i Allt om Vin, inte minst i de två köpguider som årligen utkommer.

Med Allt om Vin hittar du alltid det bästa vinet till rätt pris.

Anna Michelson, redaktör

Annons
Annons

Artiklar ur andra tidningar

Bra på träning, dålig på match

UR Skogsägaren

För några årtionden sedan gjorde forskarna en prognos om när fusionsenergin kan förverkligas: – Den kommer om 30 år. Därefter har svaret på frågan hela tiden varit detsamma: Genombrottet tycks för evigt l­igga 30 år fram i ­tiden. Riktigt så länge har vi inte hört ­visioner om nya skogsprodukter, men det börjar dra ut på tiden.

Läs mer

”Man får vara blind för att inte se problemen”

UR Skogsägaren

Göran Persson är orolig för skogsindustrin. Han konstaterar att det behövs ett lyft med nya produkter, det gäller bioenergin, sågverken och inte minst pappersindustrin. Han framhåller att staten kan hjälpa till med allt från pilotanläggningar till att lyfta fram trä byggandet och ge draghjälp åt träexporten till Kina.

Läs mer

Färgstark utmaning

UR Skogsägaren

Trots skogsnäringens betydelse kommer den inte fram i den allmänna debatten. Det behövs företrädare som vidgar perspektiven och inte bara talar om en fråga i taget. Tanken går till Göran Persson.

Läs mer
ANNONS